De Uitdaging

Ondernemer Thijn Hoetjes kwam bij ons met een duidelijke opdracht: Hij ging een bedrijf starten, en schakelde ons in om hem te helpen bij het ontwikkelen van een stoere identiteit, en een bijpassende webshop.

Klant GoBMX
Services Identiteit, Website

Onze Oplossing

Het ontwikkelen van een identiteit was de eerste stap in de professionalisering van GoBMX. Het bedrijf moest een positieve uitstraling hebben, en avontuur uitstralen. Met deze kernwoorden in het achterhoofd werd al snel de kleur oranje gekozen. Deze kleur werd aangevuld met good old zwart. Op deze manier werd ook het stoere karakter van de fietsen benadrukt.

Met deze kleuren werd een logo ontwikkeld dat een icoon bevat welke ook apart kan worden ingezet. In het icoon zit de kenmerkende vorm van een BMX-stuur verwerkt, terwijl de vormen ook beweging uitstralen.

Een strakke webshop

Vanuit deze identiteit is een webshop ontwikkeld op basis van WordPress & WooCommerce. Door de witte achtergrond komen de fietsen duidelijk naar voren, en tijdens het bestelproces kunnen eenvoudig en snel accessoires worden toegevoegd.

De Resultaten

Het project GoBMX kan als een duidelijk succes worden gezien. GoBMX is in no-time uitgegroeid tot een bekende naam op het gebied van crossfietsen voor jeugd in de leeftijdscategorie 5-15 jaar.

 

Thijn Hoetjes, oprichter GoBMX:

"Means gaf me de mogelijkheid om mijn webshop precies te maken zoals ik dat in mijn hoofd had, met goede feedback waar dat nodig was. Dankzij goede communicatie, het stipt nakomen van deadlines, en creatief meedenken liep het gehele proces vloeiend. Alles was mogelijk qua functies voor de website, en ook bij problemen kun je altijd bij Means aankloppen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat."

Goedkoop
Nr 1
Met hulp van de goed converterende webshop en snelle workflow is GoBMX in staat om de laagste prijzen te hanteren van de markt.
Soorten Fietsen
25
GoBMX verkoopt maar liefst 25 verschillende modellen.
Conversie
3.9%
Qua conversie presteert deze webshop ruim boven het gemiddelde voor de branche
Benieuwd geworden? Stuur ons een berichtje! Let's Talk!