Een website is al lang niet meer een online visitekaartje. Met de mogelijkheden die de huidige technologie ons biedt is een website een ware interactieve ervaring te noemen. Schermvullende afbeeldingen, video’s die automatisch afspelen, animaties bij het scrollen van de pagina; er is tegenwoordig veel mogelijk…

Het is in deze tijd belangrijk om te herinneren dat elke website een doel heeft. Of het nu gaat om het verkopen van producten, het overbrengen van een boodschap of het stimuleren van een discussie: alles wordt ontwikkeld met het doel in gedachten. Een voorbeeld van een succesvol project op het gebied van websites is de webshop van GoBMX. Met onze doelgerichte aanpak wisten wij een conversie te behalen die sterk boven de gemiddelde conversie binnen de sector ligt.

Onze websites worden op maat gemaakt in WordPress. Een gebruikersvriendelijk CMS waarmee de klant zelf gemakkelijk de website bij kan houden. De website wordt opgeleverd met een live-uitleg, en een korte maar duidelijke handleiding. Een website hebben is leuk, maar hem actief bijhouden is minstens zo belangrijk!

Benieuwd geworden? Stuur ons een berichtje!