Misschien wel hét modewoord van de laatste jaren. Toch maakt het merendeel van de bedrijven nog niet voldoende gebruik van de mogelijkheden die de sociale kanalen ons bieden.

Strategie
Wij kunnen jou en/of je bedrijf helpen met het ontwikkelen van een strategie voor Social Media. Samen kijken we naar de bedrijfsdoelen, en onderzoeken we op welke manier Social Media kan bijdragen aan het behalen van je doelen. Er wordt gekeken naar een passende toon, en er worden structuren en richtlijnen opgesteld.

Op deze manier kunnen jij en je eventuele werknemers zelf de activiteiten op Facebook, Instagram, LinkedIn en hun zusjes verrichten.

Beheer
Sommige bedrijven geven er de voorkeur aan om ook het beheer van Social Media uit te besteden. Eén van de meest voorkomende redenen is dat er binnen het bedrijf simpelweg geen tijd kan worden vrijgemaakt voor het beheer van de kanalen, of het benodigde communicatietalent ontbreekt. Het is uiteraard zonde om van zulke potentiële grote kanalen het ondergeschoven kindje te maken!

Voor die bedrijven is er de mogelijkheid om het beheer van de Social Media kanalen in het geheel aan ons over te dragen. Op deze manier kunnen deze bedrijven zich met een gerust hart focussen op waar hun krachten liggen.

Benieuwd geworden? Stuur ons een berichtje!