Oplossingen waar we allemaal blij van worden.

Of het nu gaat om een nieuwe website, social media strategie of een ander vraagstuk: het draait altijd om de oplossing. Met deze gedachte in het achterhoofd werkt het internationale team van Means aan projecten voor een breed scala aan klanten.

Means is voor al onze teamleden een bijzaak, in de meest positieve zin van het woord. Zo zijn ze bezig met externe opdrachten, werken part-time bij andere bedrijven en houden er vele verschillende hobby's op na. Op deze manier hebben wij een brede blik, en doen wij ervaring op die we binnen de projecten van Means kunnen gebruiken.

Wij werken met een netwerk van freelancers, waardoor wij alleen teamleden hoeven in te zetten wanneer deze écht nodig zijn. Op deze manier houden we de kosten laag. Ook kijken wij verder dan landsgrenzen, met prijs-kwaliteitverhouding en een brede blik als voornaamste redenen.

Een kop koffie of thee drinken met onze klanten doen we niet op ons kantoor. Deze hebben we namelijk niet.Met de opkomst van flexibele werkplekken en vergaderruimtes betalen wij liever alleen voor wat we écht gebruiken. Op deze manier zijn we ook niet gebonden aan 1 locatie; wanneer een klant aan de andere kant van het land zit, kunnen wij prima een aantal dagen in Maastricht werken. Dit alles zorgt ervoor dat we bij Means niet zomaar voor oplossingen zorgen. Wij zorgen voor oplossingen waar je écht blij van wordt.

Team

Founder
Niels
Online Marketeer
Jesper
Fotograaf & Grafisch Ontwerper
Luca
Developer
Ruturaaj

Partners

We willen het wiel niet opnieuw uitvinden. Voor onze projecten maken wij dan ook veelal gebruik van bestaande open-source platformen, die wij aanvullen met oplossingen die wij in-house ontwikkelen. Bij Means wordt gebruik gemaakt van onder andere onderstaande producten & platformen:

WordPress WooCommerce Hootsuite

Google Analytics Google Adwords Creative Cloud

Heel leuk dit allemaal, maar uiteindelijk draait het om

resultaten. Check ons werk om hier meer over te lezen!