Oké, om nu uit volle borst A Whole New World te gaan zingen is een beetje overdreven… Maar we zijn wel blij dat Means een ware restart heeft gekregen, met nieuwe projecten, nieuwe partners en nu ook een nieuwe site!

De afgelopen jaren is Means op een wat lager pitje gaan staan, en werd er vooral hard gewerkt aan het opdoen van ervaring en het volgen van trainingen. Zowel Means als een aantal van onze vrienden – inmiddels collega’s – zagen echter dat er een sterke behoefte was aan een flexibele, creatieve en betaalbare digitale agency. Derivat . Zie hier het resultaat van een aantal avonden brainstormen, ontwerpen en coderen…

Op welke manier onderscheiden wij ons van de 1001 andere bureau’s?

Een vast kantoor is overrated
There, we said it. Voor veel relatief kleinere bureau’s is het niet de moeite waard om een vast kantoor te hebben. Met de opkomst van flexibele werkplekken en vergaderruimtes betalen wij liever alleen voor wat we écht gebruiken. Op deze manier zijn we ook niet gebonden aan 1 locatie; wanneer een klant aan de andere kant van het land zit, kunnen wij prima een aantal dagen in Maastricht werken.

Ook zijn er tegenwoordig uitstekende online platformen zoals Slack & Trello, waarmee teamleden elkaar gemakkelijk op de hoogte kunnen houden. Een stukje overzichtelijker dan de volle Outlook inbox van vroeger!

Means is bijzaak
Veel van onze teamleden hebben naast privé-projecten en hobby’s een eigen onderneming, of is actief als freelancer. Wij zien dit alleen maar als een positief iets. Zo houden zij een open blik, en doen zij ervaringen op die binnen Means weer goed van pas komen!

Internationale Blik
Toegegeven, dit is iets wat meer bureau’s doen. Voor onze projecten werken wij vaak samen met freelancers uit het buitenland. Hierdoor zijn wij in staat om rond de klok te werken, en kunnen we de kosten relatief laag houden. Net als bij de Nederlandse teamleden is ook hier het selectieproces streng maar rechtvaardig 😉

Een netwerk aan professionals
Omdat wij voor het merendeel van de projecten met freelancers samenwerken, kunnen wij een breed georienteerd team inzetten, terwijl wij hierbij geen last hebben van personeelskosten wanneer de fotograaf even wat minder te doen heeft bij ons. En is iemand echt te druk met een ander project, dan kent deze altijd wel iemand die ons te hulp kan schieten!

Oh, en onze site? Hier kun je terecht voor ons laatste werk, een interessante blog boordevol industry insights en informatie over wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Niels.